fix nature was het doel..

Er was eens, vele jaren geleden…

Vele jaren geleden, nog voor het kabinet Kok,
Nederland was toen nog een stuk mondiger, en oprechter, en meer betrokken…

Maar toen spijkerde Kok het torentje dicht, en trok zich helemaal niks meer aan van alles wat leefde in het land. Met hem is de ondergang van Nederland een feit geworden.

Vanaf Lubbers ging het al bergaf, het tweede kabinet een regelrechte ramp voor Nederland: Het begin van het einde.

Waarom?

Omdat vanaf die tijd het geld een te belangrijke rol begon te spelen: Het werd belangrijker dan het leven zelf.

Daarvan hebben we nu het kwadraat.

Dit kankergezwel heeft zich over heel europa uitgebreid, en verstikt alle leven wat er is.

Mensen worden vermalen door idioten die denken verstand te hebben van geld omdat zij er veel te veel van hebben.

Geld was vroeger een universeel ruilmiddel, nu is het een doel geworden; Velen zijn ten prooi gevallen aan Geldzucht: De Ergste en meest schadelijke verslaving van allemaal, alles wat geen geld is of heeft wordt vertrapt en vernield… Alles wordt gedaan voor geld: Liegen, Bedriegen, Stelen, Moorden…Heel jammer. De Grootste boef heeft het meeste geld, en kan daardoor doen wat ie wil. Als ze samenklonteren, hebben ze nog meer macht. Maar goed eigenlijk dat alles wat echte waarde heeft voor hen verborgen blijft.

10152753470607430

Maar in die tijd, de tijd na de Legendarische Den Uyl, de tijd van Lubbers en Braks, was de natuurbeschermingslobby zeer sterk. Er is toen veel bereikt waaar de hele wereld nu nog de vruchten van plukt: Beeindigen van het spuiten van beestenstront en zeik door de lucht. 10 Jaar heeft het geduurd om de mestwet te veranderen, maar het is gelukt, en het is er 95% beter op geworden.

Ik vind het heel jammer te moeten constateren hoe Nederland steeds verder afglijdt, en het politieke toneel is gevuld met hersenloze flapdrollen, die die de ene verworvenheid na de andere verkwanselen. Alsof ze geen geheugen hebben, geen herinnering, alsof ze dement zijn.

Op een enkeling na word elke generatie regeerders steeds stompzinniger, en fascistischer dan de vorige.

Diegenen die het goed voor hebben hebben geen macht, en die wel macht hebben zijn te stom om het goed te doen.

De ene blunder over de ander word begaan, en men schijnt in den Haag te wedijveren om wie de grootste blunder mag begaan. Triest allemaal.

Bij elke verkiezing hoopte ik dat het deze keer beter werd…

Maar toen dacht ik nog dat verkiezingen eerlijk waren, en iets uithaalden. Nu weet ik dat de leiders worden gemanipuleerd, gechanteerd en omgekocht, om niet te doen wat het volk waardoor ze gekozen wil, maar wat een corrupte elite hen voorschrijft.

10152753731007430

Nu zijn we 5 jaar verder…

En het is allemaal nog erger geworden…   Honderden miljoenen mensen zijn onder de armoede grens terecht gekomen, en 2030 is geset als jaar waarin de wereldbevolking moet zijn gereduceerd met 95(!)%.

One thought on “fix nature was het doel..”

  1. At the time, we thought that the world was ruled by a few of the richest dudes in the world. Now we know better, but things have changed in the playfield: Corporations rule. Real big money, real big influence. Corporate law is above state law now, which means, they can push down our throats whatever they want, and get away with it. All protests have shown, that people can not influence any of it, unless the power is taken. This however, is a completely different bread…

    What is above them? Is gone… There is no central governing anymore. Different factions of the cabal try to get in power over the nations, fighting eachother. So they become weaker… At the same time, the grip on the worldpopulation becomes tightened, like a noose… Somebody has the plan to exterminate 95% of the population: Bill Gates. And at this moment, we are at 19/06/2020, a demonstration on 21/06/2020 against the plans for a dictatorship, is now forbidden. (lol) The struggle for the power has begun…

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s