Het einde der tijden: opnieuw.

Escape van de massa illusie, en ga je eigen leven leven… Nu je de kans nog hebt…

Bewustzijn, wees de waarnemer. Gemakkelijker gezegd dan gedaan..

Maar dat was vroeger zo, nu niet meer. Nu staan we voor keuzes, echte keuzes. Keuzes die bepalen wat voor leven je gaat leven: 3D slaaf? Of 5D Ziel?

In deze tijd kan alles. Echt alles. Behalve als je je laat muilkorven en inperken. Kijk dus goed om je heen, en zie!

Als je nog niet hebt laten inspuiten is het nog niet te laat. Zie dat alles leugens en propaganda is, erop gericht om iedereen weg te houden bij de waarheid.

Wat is waarheid? Waarheid is wat je zelf voelt in je eigen hart. Als je nog een hart hebt tenminste. Er zijn geen groepen, alleen individuen die men wil laten geloven dat zij deel uit moeten maken van een geloof, politieke partij, tijdschrift, media-kanaal of vakbond, om ergens bij te horen. Maar dit is enkel om je te kunnen manipuleren. Wat echt is wordt bewust vernield: Gezinnen worden uit elkaar gerukt om de kinderen te kunnen stelen, misbruiken en afmaken, of als ze jong genoeg zijn: Opeten.

Het enige wat je nog kan helpen is wakker worden.

Zoals de grootste propaganda expert van de vorige eeuw, Joseph Goebbels al beweerde: De grootste vijand van de leugen is de waarheid. De tijd waarin wij nu leven volgt dezelfde maatstaven, dezelfden die WO-I en II orkestreerden, doen dat nu nog.

Maar Bob Marley zei ook: Je kunt enkele mensen een tijdje voor de gek houden, maar je kunt nooit al de mensen de hele tijd voor de gek houden, dus STA OP! Sta rechtop! Sta op voor je Rechten! (anders ben je ze straks allemaal kwijt!) Maar… straks is NU!

De oorlog is nooit afgelopen, de manier van strijden is alleen veranderd: Nu wordt de bevolking rechtstreeks aangevallen, met biologische wapens: Dodelijke injecties, die zij zelf graag willen hebben, de sukkels! Ben jij een sukkel? Ga dan je derde dosis maar ophalen. Ben je geen sukkel? Zorg dan dat je weet hoe je uit de klauwen van de soldaten blijft: Boa’s, politie en hulpverleners, zij zijn allemaal gekocht, of hebben een arbeidscontract, en zijn bang hun baan te verliezen. Maar wat heb je aan een baan als je dood bent?

Leer zelf te denken door te zien: Denk hier maar eens over na.

Author: Siddharta

Human being, heart instead of a stone, and very much alive.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: